Schoenmakershoek-Oost

Ligging

Schoenmakershoek-Oost maakt onderdeel uit van de wijk Schoenmakershoek, een uitbreidingsgebied aan de Noordoost kant van Etten-Leur. Dichtbij Schoenmakershoek zijn er rondom het Van Bergenplein verschillende winkels voor de dagelijkse boodschappen.

De snelweg A58 en het treinstation liggen op enige afstand. Er loopt een busverbinding langs de wijk. Aan de rand van Schoenmakershoek liggen de jachthaven De Turfvaart en de Westpolderplas. In de zomer een mooie omgeving om te vertoeven. In de wijk Schoenmakershoek en de aangrenzende wijk De Keen zijn verschillende basisscholen te vinden.

Het hart van de wijk is het Schoenmakerspark, een groene zone waar kinderen fijn kunnen spelen en er zelfs gevist wordt.

Beoogde invulling

Er zijn verschillende deelplannen in Schoenmakershoek-Oost die nog gerealiseerd moeten worden. Hier heeft de gemeente nauw contact over met verschillende ontwikkelaars en/of aannemers. 

Planning

Momenteel worden een aantal deelplannen in Schoenmakershoek-Oost gebouwd. Daarnaast zijn er deelplannen in verkoop of de verkoop gaat hier van binnenkort starten. Bij voldoende belangstelling neemt Nieuwbouwmatch contact op met de gemeente en de ontwikkelaars en/of aannemers om de mogelijkheden te bespreken.