Over ons

Missie

Nieuwbouwmatch wil de betrokkenheid en invloed van woningzoekenden bij het ontwikkelen en bouwen van nieuwbouw woningen vergroten. Door de wensen van geïnteresseerde klanten bij elke fase het uitgangspunt te laten zijn willen we dit bereiken. Hoe dit precies in zijn werk gaat kunt u nalezen bij de pagina 'Hoe werkt het matchen?'.

Aanpak

Zowel consumenten als organisaties zijn aan het veranderen. Tegenwoordig werken consumenten en professionele partijen op allerlei manieren samen om betere producten en diensten te creëren. Ook in de woningbouw is hier behoefte aan. Nieuwbouwmatch wil een betrouwbare partner zijn, voor consumenten die inspraak willen hebben op de indeling en vormgeving van hun toekomstige woning en woonomgeving. Nieuwbouwmatch bereikt dit door potentiële nieuwbouwlocaties per woonplaats in beeld te brengen, geïnteresseerden hier over te informeren en woonwensen per locatie te inventariseren. Allemaal vanuit een lokaal perspectief, immers het merendeel van de consumenten verhuist binnen een straal van 5 tot 10 kilometer. 

Historie

Nieuwbouwmatch is onderdeel van eQmarketing, een marketingadviesbureau in de woningbouw. De eigenaar van eQmarketing, Janneke de Bruine, werkt al sinds 2000 in de bouw- en vastgoedsector en heeft zich altijd ingezet om klantgericht nieuwbouwlocaties te ontwikkelen en te bouwen.

Contact

Wilt u meer weten over Nieuwbouwmatch? Neem dan contact op via het contactformulier en u krijgt zo spoedig mogelijk reactie.