"Mijn ideale huis!"

Samen met haar vriend was Celine Vugts al enige tijd op zoek naar een eigen huis. Eerst Breda nog overwogen maar als geboren en getogen Etten-Leurenaar uiteindelijk toch voor Etten-Leur gekozen. “In Etten-Leur hebben we tenslotte alles”, zegt Celine. Winkels, horeca en bovendien vrienden en familie!

Wensen

Een woning in het centrum stond boven aan hun wensenlijstje. Bij het bekijken van bestaande woningen in die omgeving kwamen ze al snel tot de conclusie dat dit vooral verouderde woningen waren. Die hadden nog een flinke opknapbeurt nodig. Toen ze hoorden dat de verkoop van nieuwbouwwoningen op het Don Bosco terrein ging starten hoefden ze niet langer te twijfelen. Dit zou de ideale woonlocatie zijn. In een woning met weinig onderhoud!

Keuzes

Na het bekijken van de verkoopdocumentatie en het op een rijtje zetten van de financiën is het koopcontract getekend. Toekomstige bewoners van de woningen konden kiezen uit verschillende opties om de woning naar eigen smaak en persoonlijke budget in te delen. De opties stonden al vast waardoor niet alles meer mogelijk bleek. Bijvoorbeeld een andere indeling van de badkamer wat Celine graag had gewild kon niet. “Erg jammer” zegt Celine, “We hadden graag van te voren meer invloed op het ontwerp van de woning gehad”.